lauantai 1. elokuuta 2009

"Let's Get the Rock Out of Here!"



Keskiviikkona ajelimme Coltoniin, Fiesta Village Family Fun Parkiin, missä pelasimme minigolfia, arcade-pelejä ja testasimme taitojamme baseball-syöttökoneita vastaan. SuperMake dominoi golfkenttiä piinkovilla puttauksillaan, mutta H-P osoittautui huomattavasti potentiaalisemmaksi baseball-tähdeksi.

Sieltä jatkoimme katselemaan auringonlaskua Mohaven autiomaalle. Kopitellessamme, jälleen kerran, vanhaa kunnon siannahkaa, muutama lepakko kävi ihmettelemässä meitä. Olimme kovasti etsineet mm. Lucky Lukesta tuttuja sarjakuvakaktuksia, mutta valitettavasti sellaisia ei tullut vastaan. Nettitutkimus vahvisti, että niitä kasvaa Usassa vain aivan etelärajan tuntumassa. Sinä iltana oli myös viimeinen todellinen mahdollisuus nähdä kalkkaroita, mutta siinäkään ei onni suosinut.

Torstaina palasimme jälleen valtameren tuntumaan. Ostosteltuamme aikamme ostoskeskuksissa, päätimme antaa Tyynelle merelle toisen mahdollisuuden ja suuntasimme Oceansiden rantsulle. Tällä kertaa veden lämpötila oli ihanteellinen ja kohtalaisen kovassa aallokossa oli mukava polskia. Kokeilimme pelata amerikkalaista merta vastaan heittämällä pallon lähestyvän aallon harjalle ja ottaa sitä kiinni. Kertaakaan emme tainneet palloa kiinni saada, joten meri taisi voittaa tällä kertaa. Lopuksi luonnollisesti kaivoimme palloa limaisten kasvien peittämästä kivikosta.

Perjantaina, eli tänään, olemme lähinnä ostostelleet, käyneet myymässä kitaran panttilainaamoon, pakkailleet ja käyneet viimeisellä varsinaisella ravintolaillallisella Red Lobsterissa, missä ruoka oli maittavaa.

Herätys on kuudelta, auton palautamme kahdeksaksi ja tämän jälkeen hillumme kentällä aina puoli kuuteen, lennon lähtöön asti. Saapunemme Helsinkiin noin kuudelta Suomen aikaa sunnuntai-iltana.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hienolta päätökseltä mahtavalle matkalle! Tervetuloa kotiin! Muistakaa liikutella jalkoja koneessa.

    VastaaPoista
  2. Hienon kuuloinen reissu kaiken kaikkiaan. Tervetuloa kotimaahan ja kertomaan loputkin reissusta.

    VastaaPoista