keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Alien Nation





















Maanantaina ja tiistaina vierailimme Losissa ja Hollywoodissa, kuten lupailtiin. Nähtyä tuli Sunset Boulevard, Beverly Hills, Rodeo Drive, Walk of Fame, Chinese Theaterin edusta, Hollywood-kyltti, Little Tokyo (missä syötiin sushia) ja läjäpäin palmuja.

Menimme myös Warner Bros.:in kierrokselle, missä kävimme Ellen Shown backstagella, erilaisilla kuvauspaikoilla ja museoesineitä katselemassa. Kierros oli kuitenkin hintaansa nähden melko tylsä, sillä ei nähty yhtäkään julkimoa eikä yhtäkään käynnissä olevaa kuvaussettiä.

Nyt on ollut ihan sopivan lämmintä. Välillä on meinannut olla ruuhkan poikasta.

Kuka arvaa ensimmäisenä, mistä "kahvilasta" yksi kuvista on otettu!

8 kommenttia:

  1. Luulin ihan että olitte länsirannikolla, mutta tuo neljäs kuva näyttäisi erehdyttävästi erään New Yorkilaisen ystäväseurueen suosimalta Central Perk -kahvilalta.

    Ehdinkö ensin? Kaikki muut taitaa nukkua vielä.

    VastaaPoista
  2. Taidan olla minäkin vielä unessa. Newyorkilainenhan kirjoitetaan pienellä ja yhteen suomen kielessä.

    VastaaPoista
  3. Heips, kyllä käypi kateeksi teitä poikia kun ootte nähnyt niin paljon maailmaa, tai ainakin Amerikkaa, ollaan kanssa lähdössä syksyllä taas matkaan, niin H-P saakin antaa hyviä matkavinkkejä, onneksi kohta pääsette kotiin lepäämään.. Terveisin Liisa täti

    VastaaPoista
  4. Lauran vastaus hyväksytään (törkeästä kielenkäytöstä huolimatta). Eli siellä Warnerin studioilla sekin homma hoidetaan. Siellä oli myös paljon katuja, jotka olisivat vaikkapa Nykiin sopinut.

    VastaaPoista
  5. Minäkin ajattelin, että onpa tutun näköisen sekava sohvaryhmitelmä, mutta en saanut päähäni missä on tullut nähtyä, kun en niin aktiivisesti seuraa Frendejä.
    Kyllä tosiaan paljon on mahtunut tähän matkaan ja tällainen aktiivinen ja sujuva dokumentointi lisää vielä matkan intensiteettiä - näin fysiikan termillä ilmaistuna.

    VastaaPoista
  6. Olettekos Universal Studiosilla vielä käyneet, kautta menossa jossain vaiheessa? Miten, kävittekö tuolla kyltillä ihan siellä ylhäällä, vai sen verran vaan, että voitte sanoa nähneenne sen? Enpä kyllä edes tiedä, pääseekö sinne ylös, mutta tulipa vaan mieleen.

    Te kyllä mursitte nyt Frendien kulissit lopullisesti (toivottavasti vain kuvainnollisesti), se ei tuu enää ikinä näyttämään samalta nyt, kun tietää ettei se ole tosielämää.

    VastaaPoista
  7. Universaliin kuuluisi teemapuisto, joka oli hieman liian hintava meille. Ja näissä Jenkkilän puistoissa kun on tapana viettää 95 prosenttia ajasta jonossa.

    Kyltille ei varmaan pääse muuta kuin ehkä erillisellä tourilla, joten ihan kadunvarresta on tuo kuva otettu.

    Aika rysäyksellä lähti elokuvista ja sarjoista taika pois, kun kaikki on kuvattu jossain keskellä Hollywoodia. Muistatteko sen kohtauksen, jossa T-Rex jahtaa autoa Jurassic Parkissa? Semmonen pikkupolku pusikossa studiohallien kupeessa.

    VastaaPoista
  8. Joo, samaten oli se paikka missä Back to the Futuren kohtauksia on kuvattu, se kaupungin tori ja pääkatu, ihan pikku hökkeleitä ja katuja vaan.

    Samalla kadulla on myös kai Gotham Cityä esitetty, jänniä illuusioita eri kamerakulmilla ja pienellä ehostamisella saadaan aikaseksi.

    VastaaPoista