tiistai 21. heinäkuuta 2009

Wine in the Napa















Sequoian kansallispuistosta suuntasimme kuuluisaan viininviljelyalueeseen, Napa Valleyhin. Siellä pörräsimme muutaman päivän "sivuttain", viinitiloilla vieraillen, viinejä maistellen ja maisemia katsellen. Jottei meno olisi mennyt liian romanttiseksi, pelasimme iltaisin vanhoja tietokonepelejä ja haimme urakalla hamppareita In-and-Out:ista.

Isommat viinitilat olivat persoonattomia ja viinitkin melko tavallisia, mutta onnistuimme pariin pienempään eksymään, joissa saimme rauhassa haastatella henkilökuntaa ja laajentaa viinitietämystämme ja tajuntaamme sopivan leppoisassa ympäristössä.

Ilmeisesti ainakin osa SuperMaken mainostamista korteista, joiden ei olisi pitänyt päätyä perille, on kuitenkin päätynyt perille. Jännää. Kai niissä sitten oli tarpeeksi merkkejä.

5 kommenttia:

  1. Hei pojat! kiva lukea teidän uskomatonta matkaseikkailua! Wau! viinitilat kuulostaa hyvältä, pieni on aina kaunista! ja viini tuo sielulle mukavan lämpimän olon. Hyvää matkan jatkoa teille molemmille!
    terkuin anne ja kari Lohjalta

    VastaaPoista
  2. Nam nam. Mekin käytiin Espanjan La Riojassa viinitilalla, josta mulla on säästössä Grand Reserva punaviini. Ennusteen mukaan se saavuttaa huippunsa niinhin aikoihin kun tuun Japanista takaisin.

    VastaaPoista
  3. Täytyy sanoa, että vaikka maistiaisissa saikin vähän kalliimpia viinejä maistaa, ei nämä amerikkalaiset kyllä vedä vertoja hyville eurooppalaisille, chileläisille yms.

    VastaaPoista
  4. Tuottehan kuitenkin vähän maistiaisia, ehkä jotain pikkutilan Zinfandelia? Yksi korteista näytti siltä, että se on kiertänyt maapallon, kahdesti. Eli merkit riitti hyvin ja postimiehet ympäri maailman on saaneet töitä.

    VastaaPoista
  5. Täällä on matkalaiset kans kotiutuneet. Onpas fiiniä maistella viiniksiä... meikäläisten makustelut sisälsi lähinnä erimerkkisiä kaljaksia -toki isäntämaata kunnioittaen!
    -suska & jarno-

    VastaaPoista