perjantai 24. heinäkuuta 2009

"If You're Going to San Francisco..."















...pukeudu lämpimästi.

Vihdoinkin Tyynimeri!!

Olemme viettäneet San Franciscossa nyt nelisen päivää ja koko ajan on ollut pilvistä, tuulista ja melkoisen kylmää. Täällä tuntuisi olevan jokin hämärä pilvipeite aivan kaupungin yläpuolella. Se loppuu heti kaupungin ulkopuolella ja siihen voi kirjaimellisesti kävellä menemällä vaikka kukkulan päälle. Ja kukkuloitahan täällä on paljon, ja pirun jyrkkiäkin vielä.

Olemme ajaneet Golden Gatea pitkin ja käyneet palloilemassa Fisherman's Wharfilla, sekä räjäyttäneet paikallisten tajunnan suurenmoisella karaokeperformanssilla. Löysimme myös kolikkopelimuseon, jossa sai pelata quartereilla jopa sata vuotta vanhoja pelejä. Kuvassa H-P pelaa legendaarista Star Warsia.

Ja aika paljon olemme myös vain lepäilleet ja katsoneet Spongebobbia töllöstä. Onhan tämä matkailu kohtalaisen rankkaakin.

1 kommentti:

  1. eipä ihme, jos tuommoisen reissun jälkeen jo hieman rasittuukin - muistellen omaa vajaan kolmen viikon liikunta-aktiivista Idän Ihmemaa-reissua keväällä.
    Mummi oli saanut kortin ja kiitteli siitä. Häntä ihmetytti teidän matkan laajuus - lähetteli terveisä matkaajille. Opetti meitä vielä lausumaan New Yorkinkin, niinkuin se oikeaoppisesti tehtiin koulussa 1920-luvulla!!
    Koittakaahan jaksaa pitää blogia vielä hetken aikaa pystyssä ja kerätkää loppukokemuksia.

    VastaaPoista